Keuzehulp - Consultkaarten

Keuzehulpkaarten helpen u om uw mogelijkheden voor behandeling te bespreken met uw behandelaar

Keuzehulpkaarten noemen kort de behandelmogelijkheden per aandoening  en geven de voor- en nadelen van elke behandeling. De kaart geeft antwoord op de meest gestelde vragen van patiënten op basis van wetenschappelijke richtlijnen en onderzoek. Deze informatie helpt u  bij het bespreken van uw behandelmogelijkheden met uw behandelaar en bij het maken van een beslissing. U kunt met de informatie gerichte vragen stellen en meedenken over uw behandeling. Voor uitgebreide informatie over orthopedische aandoeningen en behandelingen in het MUMC+ kijkt u in het menu op deze website. Op de website keuzehulp.info  vindt u nog andere consultkaarten.

Kies keuzehulpkaart die voor u van belang is

Schouder, arm en hand

Rug

Het Rug- en Knie-netwerk Maastricht-Heuvelland

Als patiënt kunt u door de medisch specialisten van de orthopedie op de stadspoli/ Maasticht UMC+ doorverwezen worden voor fysiotherapeutische behandeling naar het Rug- of Knie-netwerk. 

Beide netwerken zijn een samenwerking van medisch specialisten van de Orthopedie MUMC+, huisartsen en fysiotherapeuten in de regio Maastricht-Heuvelland. In deze netwerken zijn fysiotherapeuten aangesloten die gespecialiseerd zijn in de fysiotherapeutische behandeling van uw rug (Rug-netwerk) dan wel knie probleem (Knie-netwerk). 

In onderstaande folders treft u meer informatie aan over het Rug- en Knie-netwerk die operationeel zijn in de regio Maastricht-Heuvelland. 

Sluit de enquête