Verpleegafdelingen

Corona en de verpleegafdeling Orthopedie

Tijdens de corona-crisis was de afdeling C4 (orthopedische afdeling) gesloten voor orthopedische patiënten, maar vanaf 14 september 2020 worden weer er weer orthopedische patiënten verpleegd. Orthopedische patiënten die gedurende de afgelopen maanden op afdeling A2 werden verpleegd,  zullen vanaf 14 september worden overgeplaatst naar de onze eigen orthopedische afdeling C4.

U kunt weer patiënten bezoeken op de verpleegafdeling, maar er mogen maximaal 2 bezoekers per patiënt per dag komen. Let op: de bezoekers mogen niet tegelijk aanwezig zijn.

Als algemene richtlijn voor bezoek geldt:

  • Als u mogelijke verschijnselen van corona heeft (hoesten, niezen of snotterig, koorts, etc): kom niet op bezoek. U kunt natuurlijk wel bellen
  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Draag bij binnenkomst in het ziekenhuis een mondmasker (iedereen boven de 13 jaar)
  • Houd u aan de looproutes naar de verpleegafdeling
  • Desinfecteer uw handen voor u de  patiëntenkamer binnengaat en als u weer weggaat
  • Verlaat het ziekenhuis na uw bezoek via de kortste weg

Klik hier voor uitgebreide informatie over wat het coronavirus betekent voor patiënten van de afdeling orthopedie

Onderstaande informatie is met ingang van 16 maart 2020 tijdelijk niet van toepassing!

Op de verpleegafdeling orthopedie (C4) worden volwassen patiënten opgenomen voor behandelingen van aandoeningen van het skelet, bijvoorbeeld botbreuken of een nieuwe heup. De afdeling telt 40 bedden verdeeld over twee units. Kijk op de kinderwebsite voor informatie over de kinderafdeling.

 

Verpleegafdeling C4

Klik hier voor de bezoektijden

Routebeschrijving naar het ziekenhuis en de afdeling.

In de folders onder aan de pagina vindt u uitgebreide informatie over de verpleegafdeling en alles wat er komt kijken bij uw opname. Bij vragen kunt u contact opnemen met 043-387 4430 of 043-387 6430 of met de polikliniek Orthopedie 043-387 5670.

Uw dagelijkse behandeling is in handen van het verpleegteam, de oefentherapeuten en de zaalartsen. U heeft een hoofdbehandelaar (orthopeed) die eindverantwoordelijk is voor uw behandeling.

 

 

Sluit de enquête